Retour en Ruilen

Retourneren

Ben je niet tevreden of wil je je aankoopbedrag terug? Dan kun je zonder problemen je haar extensions retourneren. Wel gelden er een aantal zeer strikte voorwaarden:

  • Het veiligheidszegel mag NIET verbroken worden bij de Clip In Extensions. De tester piece kun je in je haar klikken en zo bepalen of de kleur goed is. Ben je tevreden? Dan kun je de verpakking openen. Niet tevreden? Dan dient de verpakking met tester piece teruggestuurd te worden. De tester piece mag niet gekleurd, geknipt, gekruld of gewassen zijn.
  • De gouden bandjes mogen NIET verwijderd worden van de wefts.
  • De haar extensions dienen netjes en ongebruikt in originele verpakking teruggestuurd te worden.
  • Gifts dienen meegestuurd te worden voor een volledige vergoeding.

Wordt hier niet aan voldaan dan kunnen wij de retour niet in behandeling nemen. De set dient dan weer retour gestuurd te worden aan consument door ons. De consument is verantwoordelijk voor deze kosten. Wij controleren iedere retourzending zelf. Bij bestellen van een product van We Love Hair gaat consument met deze voorwaarden akkoord. Het kan tot 10 werkdagen duren voordat het aankoopbedrag terug op de rekening van de consument staat. Verzendkosten worden NIET teruggestort.

Ruilen

Wil je graag een andere kleur of set? Vul dit dan in op het retourformulier welke bij je pakket meegestuurd is. Wij zullen na ontvangst van jouw retourzending een andere set toesturen. LET OP: Zorg ervoor dat je je zending altijd terugstuurd met een track en trace code. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren of gestolen artikelen. Deze worden dan ook niet vergoed.