Faqs

 • Waarom zijn We Love Hair (Clip In) Extensions anders dan andere merken?

  Voor de haarextensions van We Love Hair wordt alleen het allerbeste Remy human haar gebruikt. Ze zijn gemakkelijk in te zetten en hebben een High End salon kwaliteit. Onze clip in haarextensions zijn zelfs geschikt voor fijn haar, dun haar en kort haar. We Love Hair biedt Clip In Extensions met super volle punten aan. Ook de kleurensamenstelling is uniek en speciaal voor ons ontwikkeld. Door de meerdere kleuren in één set heb je altijd een match.

 • Wat is de levensduur van mijn (Clip In) Extensions?

  Bij elke dag gebruik en juiste verzorging van de Clip In Extensions kunnen deze 6 tot 12 maanden of zelfs langer meegaan. Dat is gemiddeld vele malen langer dan reguliere aanbieders. Voor de Weft Extensions geldt het zelfde. Het is en blijft een natuurproduct en de levensduur kan per keer variëren. Houdt er rekening mee dat de levensduur afhangt van juiste verzorgingsproducten, hoe vaak ze met hitte bewerkt worden en hoe vaak je ze draagt. Lichtgekleurde extensions hebben een kortere levenduur vanwege het bleekproces.

 • Zullen de Clip In Extensions mijn haar beschadigen?

  Onze Clip In Extensions hebben speciaal ontworpen clipjes welke zeer goed op hun plek blijven en geen schade zullen geven, ook zonder touperen van het eigen haar en zelfs geschikt voor heel fijn haar.

 • Welke kleur kies ik?

  Onthoud dat je altijd de kleur kiest gebaseerd op het middenstuk en de punten van je eigen haar. Kies nooit de kleur van je uitgroei want deze is altijd anders. Je kunt bij meerdere tinten in je eigen haar ook kiezen om 2 sets Clip In Extensions aan te schaffen. Voor de Weft Extensions geldt hetzelfde. De meeste kleuren Weft Extensions bevatten meerdere tinten. Wel is aan te raden om meerdere kleuren te mixen als je meerdere tinten in je haar hebt

 • De haarkleur wijkt af van mijn eerdere bestelling

  Bij elke levering van We Love Hair kunnen de kleuren wat afwijken van de vorige zending. Onze haar extensions worden met de hand vervaardigd en gekleurd. Dit is een behoorlijk precies proces. Hier hebben wij geen vat op.

 • Is het haar van We Love Hair bewerkt?

  We Love Hair Extensions zijn minimaal bewerkt. Het proces van kleuren gebeurd op een langzame, meest milde manier zodat de kwaliteit van het haar behouden blijft. Dit geeft een mooie kleur, lange houdbaarheid van het haar en perfecte kwaliteit . Andere fabrieken gebruiken snelle kleurprocessen met chemische middelen welke het haar beschadigen. Wij nemen de kwaliteit van onze haarstukken erg serieus en daarom kunnen wij onszelf onderscheiden vanwege de kwaliteit.
  De haarstukken worden laboratorisch getest op 100% Remy cuticle haar. Ons haar bevat géén siliconen of andere chemische toevoegingen!

 • Kan ik We Love Hair Extensions kleuren?

  Zorg dat je een kleur kiest die zoveel mogelijk overeenkomt met jouw eigen haar. Omdat de haar extensions al een keer gekleurd zijn is het niet aan te raden om de haar extensions opnieuw te kleuren. Dit geschiedt op geheel eigen risico. Wij maken gebruik van een mild, langzaam kleuringsproces om het haar is een zo gezond mogelijke staat te behouden. Opnieuw kleuren van de haar extensions kan het haar beschadigen. Bleken van het haar wordt ten zeerste afgeraden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het kleuren of bleken van de haar extensions door de klant of door derden. Ook geven wij hierop geen garantie.

 • Wasonderhoud We Love Hair Extensions

  Het is absoluut niet nodig de haar extensions elke dag te wassen. Voor de Clip In Extensions geldt wassen na iedere 15-20 draagbeurten tenzij er stylingproducten worden gebruikt. Dan kun je ze het beste wat vaker wassen.
  -was het haar met een hydraterende shampoo, was met de lengte mee
  -gebruik een diep hydraterend masker en laat minimaal 5 min inwerken, langer is aan te raden. Spoel het niet te grondig uit zodat het product van je haarstuk verdwenen is!
  -Na het wassen niet wrijven maar droogknijpen. Gebruik hierna een hydratered serum.
  -Aan de lucht laten drogen is het beste voor je haarextensions maar op een lauwe stand föhnen mag ook
  -wees voorzichtig met hete styling tools. Gebruik altijd een hitte beschermer
  -zwemmen met haarextensions raden wij liever niet aan wegens verkleuring of knopen dmv zout water of chloor
  -Gebruik altijd een goede borstel met zwijnhaar

  De levensduur van jouw haar extensions hangt af van verschillende factoren zoals; hoe vaak je ze draagt, wast, hoe vaak je ze met hitte bewerkt, soort verzorgingsproducten etc. Ook is het een natuurproduct en kan de levensduur per keer variëren. Licht gekleurde extensions hebben een kortere levensduur vanwege het bleek proces.

 • Mijn haar Extenions zijn verkleurd!

  Chloor/UV straling – Chloor in het water kan ervoor zorgen dat de haar Extensions verkleuren of knopen. Het is dan ook aan te raden om niet met de haar extensions te zwemmen.Blond haar is hier heel gevoelig voor en kan rozig/oranje verkleuren. Dit is niet altijd te herstellen. Verkleuring door UV straling kan beperkt worden door UV beschermings spray.

  Hard water/kalk/ijzer – De haar extensions kunnen dof worden, droog aanvoelen of verkeuren door het hoge alkaline gehalte en/of ijzergehalte in water. Dit verschilt per gebied/wijk. Een douchekop die filtert kan een oplossing zijn.
  Heet water – Heet water kan de haarkleur vervagen. Dit komt omdat heet water de haarschubben openzet waardoor de kleur eruit loopt. Het beste was je met handwarm water.
  Hitte – Hitte door stylingtools kan kleurpigment in het haar veranderen. Styl nooit op te hoge temperaturen.

 • Gebruik van zilvershampoos

  In principe kan er voorzichtig met een zilverproduct worden gewassen. Wees er wel bewust van dat elk zilverproduct het haar uitdroogt en aantast in kwaliteit. Dit geldt ook voor je eigen haar. Wij geven geen garantie hierop.